TRANSLATE

 

Tuesday, November 16, 2010

mummy kena scratch

hari tu...boots naik angin sebab ada kucing luar lalu depan rumah Scha.dia mana boleh tengok kucing lain masuk...darah tinggi pun naik la...( heheeheeeee )
so boots keluar dari rumah try kejar kucing tu....jauh jugak tau...bila mummy nampak...mummy kejar boots.


dah macam main police & thief.....


lepas tu mummy bawak balik boots.tapi boots jeling je kat kucing tadi.agaknya kucing tu ejek boots balik....darah boots terus up la.dia tak sedar terus cakar tangan mummy Scha.baju mummy pun terkoyak tau.kesian mummy.sampai sekarang ada lagi mark tu kat tangan.




tapi mummy pun degil jugak...tak nak gi klinik...sapu ubat je...





No comments:

Post a Comment

pussss...pussss...meow...meow

kawan - kawan ...

sila `click` pada `older post` untuk melihat post - post lama Scha atau pun `click` pada `popular post` pada sebelah kiri blog Scha ni ...

thank you ... meow...meow

love forever

love forever