TRANSLATE

 

Thursday, March 17, 2011

NEW BORN

assalamualaikum ....

hola...

scha minta maaf sebab dah lama tak update blog.scha baru sahaja habis ujian bulanan dan sekarang musim cuti sekolah scha tidak kemana-mana kerana waled tak dapat cuti.

scha tak kisah pun tak dapat pergi holiday mana-mana sebab scha ada cerita yang paling gembira untuk scha dan juga family scha.

berita gembira ini beserta juga dengan berita sedih untuk scha kongsi bersama.

mummy cakap ini semua salah mummy !. mummy selalu blame diri dia sebab dia tersalah mengira due date `lyris` beranak.

2 dari empat anak `lyris` mati dalam perut.scha saksikan sendiri ... baby cat tu keluar songsang dan tanpa tembuni.

kelahiran baby yang pertama selamat...yang kedua pula mati , yang ketiga selamat dan yang terakhir mati.baby cat yang mati bewarna blue white & blue .satu male dan satu female.

lyris beranak dengan bantun auntie amy ( neokatz ).nasib baik ada auntie amy sebab mummy & scha tak ada pengalaman.tanpa auntie amy ... tak tahu apa yang akan berlaku.

2 ekor baby yang malang itu , mummy namakan as Saloma & P.Ramlee.
berita yang gembira pula ialah 2 ekor baby cat yang hidup itu pula sangat sihat dan aktif... mereka dilahirkan pada 14 march 2011 ( ISNIN ) pada waktu malam.

pagi tadi ( KHAMIS ) mummy awal-awal dah pergi neokatz untuk ambil baby cat baru....scha happy sangat !guyz ... sebenarnya scha masih sedih... kalau la baby cat itu hidup ... bertambah ramai family bulubululicious scha....

okay....scha stop dulu...nak jaga baby laa.....hehehehhehescha nak jadi babysitter untuk `KIMORA LEE` & `KAFILL WAZIEN `
No comments:

Post a Comment

pussss...pussss...meow...meow

kawan - kawan ...

sila `click` pada `older post` untuk melihat post - post lama Scha atau pun `click` pada `popular post` pada sebelah kiri blog Scha ni ...

thank you ... meow...meow

love forever

love forever