TRANSLATE

 

Sunday, November 14, 2010

diva 2M ( magic & microcip )

kalau petang2 kan….lepas  `mak nenek` ni makan lunch..dia mesti ghaib ( magic )….memang tak nampak dia main2 atau baring2 kat hall..dia suka tidur bawah katil kita.bilik kita tu gelap sikit.diva ni kecik …susah nak  cari kalau dia sembunyi, so mummy pakaikan diva microcip…..senang la sikit nak cari……. tapi microcip ni  bukan yg macam bulp lampu raya kelip2 yang extra small tu…..ni microcip zaman nenek moyang kita dulu2….lonceng je….so senang nak detect mana dia lepak…..kat mana dia main.hhmmmmm…diva…diva….( mengeluh )





No comments:

Post a Comment

pussss...pussss...meow...meow

kawan - kawan ...

sila `click` pada `older post` untuk melihat post - post lama Scha atau pun `click` pada `popular post` pada sebelah kiri blog Scha ni ...

thank you ... meow...meow

love forever

love forever